Pagini

joi, 26 august 2010

STĂPÂNE HRISTOASE, MILOSTIVE, MILUIEŞTE PE EPISCOPUL TĂU AUGUSTIN!

Încă o intervenţie a lui Dumnezeu în viaţa episcopului Augustin

Şi în ziua a 23 – a, bătrânul episcop de Florina, părintele Augustin, la spitalul din Florina

A trecut şi cea de-a 21 – a zi periculoasă de la gravul accident cerebral pe care l-a suferit bătrânul episcop de Florina, părintele Augustin Kandiotis, la vârsta de 104 ani. Şi după cum arată toate, Dumnezeu a ascultat rugăciunile credincioşilor, a ascultat rugăciunilor locuitorilor din Florina, care îl simt ca pe o „umbrelă ce acoperă oraşul lor”.

O NOUĂ AMÂNARE

Cât va fi? Nu ştim. Vor fi zile, vor fi luni, vor fi ani? Dumnezeu ştie. Nevoitorul ierarh lui Dumnezeu şi-a predat viaţa din anii copilăriei şi Dumnezeu îi păzeşte viaţa. Noua amânare este o nouă minune; este o nouă intervenţie a lui Dumnezeu. Atacul cerebral a fost grav şi vârsta foarte înaintată şi cu toate acestea a răzbătut.
Dumnezeul tinereţii lui rămâne şi Dumnezeul bătrâneţilor lui. Viteazul ierarh, care nu şi-a numărat anii vieţii, numai pentru a face voia lui Dumnezeu, a ajuns la vârsta de 104 ani. Volume întregi nu pot să descrie viaţa lui aventuroasă şi intervenţiile minunate ale lui Dumnezeu. Doar două cazuri din timpul ocupaţiei (germane în Grecia) vom aminti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu